Let´s give it a try

Mina designade klänning på NELLY.COM
Mina designade klänning på NELLY.COM


RÖSTA! :)


And we did it again, ännu bättre!

Andra utställningen avklarad, woho! Går riktigt bra och det är så himla roligt. Jätte bra träning för Chico och han är ju bara så snygg och får så fin kritik. Underbara hund! Nog för att jag visste att han var världens bästa och att jag tyckte att han var riktigt snygg men det är roligt när man får bekräftelse på det.

BIR-valp & BIS-2

"Hanlig och delikat hane på 5,5 månad, vackert huvud, mörka ögon, stora välplacerade öron, bra överlinje, lovande förbröst, normal vinklad fram och bak, välansatt och välburen svans, rör sig lätt och elegant från alla sidor, härligt temperament." - Yeah, that´s my boy! Om jag nu översatte allt rätt. Det där med slarvig skrivstil är INTE min grej. Haha.

Vi fick även träffa Chico´s bror Kinzo. Oj så lika dom var! Både utseende mässigt och när dom talade. Tycker dock att dom skiljde sig från "sättet" att vara på. Men två otroligt fina pojkar! Vore roligt att träffa syrran också.


Fotad av: Lala W Cederlund. (http://www.destinyheights.se/)
Lånade denna bild, hoppas det var okej

Sist men inte minst en bild på Lala´s underbart fina Honey som var något av det sötaste jag har sett. Så liten och go!


Handling med Chico

Var ledig fram till klockan 4 idag så jag passade på
att åka till hundklubben med Chico för att träna lite. Jag var himla nöjd med dagens träning!


Tränade först agility, dels banan ni ser i videoklippet men även tunnlar, raka och böjda. Senare gick vi ner till den andra träningsplanen och hälsade på Glassgubben, tränade mycket sitt - stanna kvar då han är ganska dåligt på det när vi kör agility. Är ett sånt jäkla go i honom!



Hey man, you´re really HUGE!



Här är videon, tyckte vi fick till ett klockrent framförbyte! :)

(Blåser jäääkligt mycket så sänk volymen om ni inte vill bli döva ^^)

Debut i utställning


Jaha, då har man varit på utställning med Chico för första gången. Har varit galet roligt!

Bilresan dit var väl mindre lyckad. Höll på att köra på ett rådjur men lyckades veja undan precis så att vi missade den. Sen strax efter sprang en ekorre rakt ut i vägen så jag körde rakt på den. Usch, vilken bilresa!
Väl framme vid utställningen så hade de inga parkeringvakter så vi åkte först fel, sen åkte vi fel IGEN och när vi väl kom rätt så stod vi fel.. haha. Oj vad vi garvade och skämdes ihjäl. Bättre skyltat nästa gång tack!

Chico låg i sin bur och sov så fint större delen av dagen och när han var utanför tog han det bara lugnt och var glad och pigg! Blir så otroligt stolt över honom! Bättre finns inte! Han skötte sig utmärkt i ringen, var väldigt följsam, nyfiken och trevlig. Kunde inte ha blivit mer nöjd med honom. Med oss hem fick vi ett HP, BIR-valp och BIG-valp 3.

Jag har gått med ett stoooort leende på läpparna hela dagen och solbränd som en kräfta har jag blivit.

För Malin och Arrak gick det superbra och de tog ett HP, BIR, BIG-1 och BIS-2 :) Otroligt duktiga pojkar vi har.

Malin lyckades även höra lite skvaller när jag var i ringen och gick. Domaren hade sagt något i stil med "gud så duktig han är för att vara första utställningen!". Sånt blir man otroligt glad av!

Följande skrevs om Chico

"Lovande hanvalp, maskulint huvud och uttryck, vackra ögon, tillräcklig kropp, normal vinkel, runtom mycket välgående, välrepresenterad."

RSS 2.0