.

Lite nya träningsvideos! Jag är så extremt dåligt på att uppdatera men jag har fullt upp med att jobba, plugga och umgås med hundarna. Har iaf påbörjat lära Chico ett par freestyle rörelser. Han är så himla lättlärd. "runt" har vi enbart tränat en gång innan denna video för ett par dagar sen.



Och här kommer en video där plutten får använda huvudet lite ;) Har inte hjälpt honom med någonting här utan bara klickat fram de beteenden jag ville ha. Tanken är att han ska snurra runt ett helt varv, detta är också enbart andra gången vi testar det.




Förövrigt tränar vi slalom och kontaktfält nu innan snön kommer. Han började fint med slalom vid inlärningen men sen tappade han det litegranna och jag fick gå tillbaka ett par steg ett men nu är det på g igen! Han presterar bäst på korta träningspass så försöker hålla mig till det.

Kiro håller jag på med freestyle rörelser. Utvecklar det vi har och tar det till lite svårare nivåer. Han är jätte duktig! Vår svåra del är att få olika rörelser att flyta ihop bra men vi jobbar på det.

RSS 2.0