Skynda långsamt

Ja, jag och Chico skyndar långsamt.

Jag tränar slalom enligt 2x2 metoden för jag vill ha ett självständig slalom med ett ordentligt sug på ingångar som lyckas till 99%, som ska kunna tas från alla vinklar och håll i alla olika tempon. Jag vill alltså ha klockrena ingångar. När dom väl sitter så är det bara att bygga på med resten. :) Vill inte ha en hund som bara kan ta slalom på vänster sidan som det blir med så många.

Underbart träningsväder förresten!

Hallå i stugan!

Här kommer jag med lite uppdateringar!

Livet rullar på, jag försöker få ihop ett halvtidsjobb med heltids plugg. Mycket att stå i må jag säga! Känner mig nästan som superman (woman). Tyckte att anatomi delen var riktigt körig - pfft. Då hade jag inte testat på skelettet och musklerna. Jisses! Det är såååå himla mycket just nu men jag antar att det är värt allt slit.

Chico och jag har varit på ännu en utställning. Den här gången var det i Högbo, Gävle. Jösses vad jag åker och far nu för tiden! Jag och micran.

Utställningen gick iaf jättebra och vi blev BIR-valp.

Kritiken: " exl quality puppy, good head, exl ear set, exl topline, a bit long in lain for the moment, well (någonting, ser verkligen inte vad det står), hes nice in the crown but needs more training on the table"

Chico ville nämligen inte stå på borden denna gång utan satte sig hela tiden, men men!

När vi sen skulle in till finalen så gjorde en Schäfer utfall mot Chico som blev väldigt rädd. Efter det gick allt skit. Han var rädd för alla hundar, inte ens jag fick ta i honom, svansen var nere. Lyckades få han lite glad ibland och jag ville avbryta det hela men gick iaf in i ringen och lika snabbt kom vi ut. Är jättenöjd över Chico och tyckte han var duktig! Mammas pojke :)

Till vänster: Caspian´s Texas Hold´Em, Destiny Height´s Irresistible, Destiny Height´s Kabia


BIR-valp 4 gånger på 4 utställningar. Inte illa.

Vi har även legat i med träningen. Byggde mig en bräda igår som jag kan träna kontaktfält på. Här kommer en video, är bland de första gångerna vi tränar detta och Chico ser en fågel utanför, därför han kollar så mycket och blir distraherad. Första gången blir lite knasigt, sätter upp honom igen även fast jag klickade för det dåliga (my bad)  just för att  han ska veta att det är där han ska vara.



Vacker förkyld röst har jag också ;)

RSS 2.0